زمزمه جدایی عالیشاه از پرسپولیس دورسون از ایران رفت ترکیب احتمالی استقلال مقابل پیکان | رونمایی از اولین تجربه جباری تاریخ و ساعت بازی سپاهان و ملوان در جام حذفی | جدال طلایی پوشان با گربه سیاه تاریخ و ساعت بازی استقلال و پیکان | امید‌ها به حذفی آرسنال روی مدافع بارسلونا دست گذاشت مربی‌سوزی در استقلال تا کجا ادامه دارد؟ آرایش ال‌کلاسیکو فینال کوپا | جوان‌های فلیک یا ستاره‌های کارلتو؟ ساعت و تاریخ بازی بارسلونا و رئال مادرید در فینال حذفی| آنجلوتی جبران می‌کند؟ چرا خبیری و خداداد عزیزی محروم شدند؟| دعوای بزرگ در اهواز درگیری خداداد عزیزی و یحیی گل‌محمدی در بازی فولاد و تراکتور+ ویدیو آیین افتتاحیه جام بین‌المللی دوومیدانی امام رضا (ع) برگزار شد| هیجان در خط استارت دیدار دو تیم فوتبال پیشکسوتان و تیم کارگری با حضور پزشکیان تلاش‌های نافرجام منصوریان برای رسیدن به نیمکت استقلال درباره باشگاه عالی حرفه‌ای مشهد | تاریخ‌سازی با چراغ خاموش نقش چراغپور و شکوری در کادرفنی استقلال مشخص شد حضور خسرو حیدری در استقلال منتفی شد مجتبی جباری: چیزی جز قهرمانی در جام حذفی نمی‌خواهیم ناگفته‌های گلر پیام از ماجرای سقوط مشکوک از لیگ برتر / آن روزها خیلی چیزها عادی نبود!
سرخط خبرها

سرمربی نیان الکترونیک: با ۲ باخت دنبال مقصر نگردید | مقابل «طبیعت» روز خوبمان نبود

  • کد خبر: ۱۹۲۴۹۷
  • ۱۳ آبان ۱۴۰۲ - ۱۳:۴۷
سرمربی نیان الکترونیک: با ۲ باخت دنبال مقصر نگردید | مقابل «طبیعت» روز خوبمان نبود
سرمربی نیان الکترونیک مشهد گفت: تقاضا دارم که با یک یا دو باخت نیان را قضاوت نکنند. این شرایط برای سایر تیم‌ها نیز رخ داده، این‌گونه نیست که با یک یا دو باخت دنبال مقصر بگردند.
نیما صارمی
خبرنگار نیما صارمی

حامد صمدی در گفت‌وگو با شهرآرانیوز در خصوص شکست ۳ بر صفر تیمش مقابل طبیعت در هفته سوم لیگ برتر والیبال گفت: هنوز اوایل لیگ برتر است و برخی تیم‌ها به ارنج مورد نظر خودشان نرسیده‌اند و بازیکنان خود را ارزیابی می‎‌کنند تا به ارنج ثابتی برسند.

وی افزود: البته برای دیدار با طبیعت از ارنج بازی با مس رفسنجان استفاده کردیم، اما مقابل طبیعت روز خوب تیم ما نبود. طبیعت نیز از امتیاز میزبانی استفاده کرد. البته در هفته سوم لیگ برتر از ۷ بازی در ۶ بازی میزبان‌ها پیروز بازی شدند.

سرمربی نیان الکترونیک مشهد تصریح کرد: در یک یا دو پست عملکرد خوبی نداشتیم و متأسفانه نتیجه را از دست دادیم. مقابل طبیعت نتوانستیم بازی خود را به نمایش بگذاریم. در حال برنامه‌ریزی هستیم تا در این هفته در اردکان نتیجه خوبی به‌دست آوریم.

صمدی درخصوص اینکه آیا تیمش در برخی از پست‌ها ضعف دارد یا خیر، افزود: نمی‌توانم بگویم نیان ضعف دارد. در دیدار با مس و پاس بازیکنانم عملکرد قابل قبولی داشتند، اما مقابل طبیعت خوب کار نکردند. نمی‌توان گفت که به دلیل بازی ضعیفشان دچار ضعف هستیم. کلیت تیم ما مقابل طبیعت خوب نبود و هیچ بازیکنی ضعف ندارد.

وی در خصوص اینکه آیا به ارنج اصلی تیمش رسیده یا خیر، گفت: هنوز ارنج نیان قطعی نشده و فعلا به بازیکنان میدان می‌دهیم تا بتوانیم ارنج اصلی خود را پیدا کنیم. تقریبا ۸۰درصد ارنج اصلی نیان نهایی شده است. این‌گونه نیست که ۷ تا ۸ بازیکن تا انتهای فصل فیکس برای نیان بازی کنند. ۱۴ بازیکن در نیان داریم که به موقع از تمامی آنان استفاده خواهیم کرد.

سرمربی نیان الکترونیک مشهد عنوان کرد: تقاضا دارم که با یک یا دو باخت نیان را قضاوت نکنند. این شرایط برای سایر تیم‌ها نیز رخ داده و این‌گونه نیست که با یک یا دو باخت دنبال مقصر بگردند. به خصوص نیان که نسبت به سایر تیم‌ها جوان‌تر است. پوریا یلی که بازیکن باتجربه ما محسوب می‌شود، ۲۵ساله است. یونس جوان، یوسف کاظمی، امیر پژومان و علی حاج‌محمدی هیچ‌کدام سنشان بالای ۲۲ سال نیست.

صمدی یادآور شد: دو شکست داشته‌ایم که هر دوی آن‌ها در خارج از خانه بوده است. مقابل پاس در گرگان شکست خوردیم که پیکان هم این هفته در آنجا مغلوب شد. بعید می‌دانم تیمی در گرگان پاس را شکست دهد یا بتواند حداقل راحت شکست دهد. ضمن اینکه در نیم فصل اول ۸ بازی خارج‌ازخانه داریم.

وی با اشاره به دیدار آتی تیمش با ایفاسرام اردکان ادامه داد: ایفاسرام در ۳ بازی خود ۲ برد داشته و از بازیکنان و کادرفنی و تجهیزات خوبی برخوردار است. امسال تیم ضعیفی در لیگ نداریم. پیش از شروع فصل هم گفته بودم که به غیر از ۲ تیم، سایر تیم‌ها در یک سطح قرار دارند و کار سختی در پیش داریم. اگر بازیکنان عملکرد خوبی از خود به نمایش بگذارند می‌توانیم دست پر از بازی‌ها خارج شویم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->